Diensten

Home » Diensten

img-2356

Innen uitstaande facturen

Als debiteurenbeheerder zorgt Debitan ervoor dat uw uitstaande facturen op tijd worden betaald. Vanuit kantoor of op locatie, richt Debitan zich allereerst op de processen binnen uw onderneming. Door monitoring wordt namelijk, meer dan eens, de reden voor het uitblijven van een betaling achterhaald.

De aanpak die volgt richt zich op het betalen van de openstaande facturen en op het voorkomen van betalingsproblemen in de toekomst. Uiteraard met inachtneming van een goede klantrelatie op de lange termijn. Zo contacteert Debitan uw klanten vanuit uw bedrijfsnaam zodat het klantvertrouwen niet wordt aangetast. Als professionele gesprekspartner gaat Debitan het gesprek aan met uw klant om zo te komen tot een werkbare structurele oplossing. Want ook uw klanten zijn u dankbaar wanneer voor beide partijen een goede constructieve betaaloplossing wordt gevonden.

img-345368

Advies en inregelen boekhoudsoftware

Debitan brengt structuur in de boekhoudkundige processen binnen uw onderneming. Door jarenlange ervaring heeft Debitan kennis van diverse online boekhoudsoftware voor zowel ZZP, MKB en webshops, waardoor u een gedegen advies kunt krijgen over de software die het beste bij uw onderneming past.

Vervolgens kan Debitan het boekhoudprogramma voor u inregelen. Daarna kunt u met dit online programma aan de slag, waar vandaan u maar wilt. Uiteraard kan Debitan u hierin verder ondersteunen, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

Accuraat en daadkrachtig

Debitan volgt nauwlettend de financiële status van beursgenoteerde bedrijven om, bij mogelijke problemen als een faillissement, de nog uitstaande betalingen zo snel mogelijk voldaan te krijgen. In dergelijke situaties heeft Debitan haar meerwaarde meer dan eens heeft aangetoond. Door accuraat en daadkrachtig te handelen zorgt Debitan dat de schade wordt beperkt. En dat is nodig, want wanneer één van uw debiteuren failliet gaat, kan zelfs een incasso weinig meer voor u doen.